Google

dimanche 14 juin 2009

Vad uppstår det till Haiti?

Således vad uppstår det till Haiti? Den haitira aktualiteten domineras av deltagarens demonstrationer och för en tid sedan av början av valkampanjen för understödjavänden av valen som redan ar balanserade av döda två. Sedan sist maj fem deltagarna av fakulteten av medicinen universitetar av statligt av Haiti började en demonstration mot Lasten-chancellorship som har precis tagit bort undervisningen av bestämda materier för att byta ut dem vid seminarier. Demonstrationerna konverterades snabbt in i konfrontationer mellan styrka av `beställer och deltagare.

Stenen sprutar ut mot teargas med missgynnar det som föreställer för befolkningen. I sätta in av politiken driver den lagstiftnings- röstar en lag till förhöjning den minimum timpenningen från 70 till 200 kalebasser. De utöva protesterna och vägrar för att publicera denna lag som pläderar möjligheten av massivt, hänvisar till av arbetare.

Universitetardeltagarna griper klumpa ihop sig med godan och omformar fordrar inskränkt till ramen av universitetar jagar in i demonstrationer av gator för att skjuta presidenten Preval för att publicera lagen för dagstidningtimpenningförhöjningen. För två dagar har de politiska grupperna startat att plöja gatorna inom ramen av aktiviteter som är specifika till valkampanjen. En räknar redan döda två

Aucun commentaire: